26 Aralık 2009 Cumartesi

Türkiye'de savunma sanatlarıyla ilgilenenlerin karşılaştıkları muameleler




1- Karşındaki adamın aniden rastgele bir yumruk savurup yumruk sana yaklaşırken "abieee peki buna karşı nea yapıyosunuz" demesi.

2- Eğer yumruğu refleks olarak karşılayıp, bir tane de yapıştırdıysanız, adamın acısıyla on dakika gözden uzak bir yerlere çekilmesi, sonra gelip aniden bir elini erojen bölgene doğru savururken, ağzınla "mucccccckkkssss" yaparak bu hareketle intikam almaya çalışması.

3- Tahminimce zamanında Çinliler de bu durumla çok muhatap edilmişler ki belden aşağı saldırılara karşı yapılan bloğun adı, "Gan-Zao" yani "kıran kol"dur. Kırdığı gerçektir.

4- Bulunduğun muhitte başka bir masada kavga çıktığı vakit senin masandaki herkesin sana dönüp, "eee bir şey yapmayacak mısın?" gibisinden bakması.

5- "İnşallah bir gün bir kavga edersin de nasıl adam dövdüğünü görmüş olurum" türünden iyi dilek temennileri.

6- "Fuaaa, Fuaaa" efektleriyle yapılan saçmasapan hareketler eşliğiyle "ben de hung-hu yapıyom la ehehehe" insanları.

7- Kızların bir kısmının "ayyy adam mı dövüyorsunuz janem, ne ilkel" diye çemkirmesi, bir kısmının "ergeg dediğin sevgilisini goruycak" tarzı gündüz kuşağı hallerine girmesi.

8- Beleş ders almaya ısrar eden saplar cemiyeti. Çok kalabalıklar.

9- "Abi ölüm vuruşu var mı?"

10- Yukardaki fotodaki toramana da bir sözüm var; "Ninjalar Kung-fu yapmaz lan!!!" Ninjaya karşı ninjitsu yap evladım...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder